مشاهده محتوا

آموزش تهیه ساندویچ مرغ خانگی

سید مهدی حسینی مربی آشپزی تهیه ساندویچ مرغ خانگی را آموزش می دهد

 

مواد لازم:

فیله مرغ ۴ عدد

لوبیا چیتی پخته شده ۲۰۰گرم

قارچ ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای 2قاشق غ خرد شده

سیر ۲حبه

پیاز ۲عدد

گشنیز ۵۰ گرم

ذرت ۱۰۰گرم

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

فلفل قرمز4/1 ق چ

پاپریکا ۱ق چ

زیره ۱ق چ

آویشن ۱ق چ

روغن به میزان لازم

نان ۳عدد

 

طرز تهیه:

تمامی‌ادویه ها رو با هم‌ مخلوط می کنیم‌و تکه های مرغ را با ادویه مزه دار کرده و حدود ۶ ساعت به ان‌استراحت‌میدهیم سپس داخل تابه ریخته و کمی تفت میدهیم.

سیر و پیاز را تفت داده و به ان قارچ ورقه شده وفلفل دلمه ای و لوبیا چیتی را اضافه کرده و با هم‌تفت میدهیم تکه های مرغ را به آن‌می افزاییم و باهم‌مخلطو می کنیم .

مواد که آماده شد لای نان گرد ریخته گشنیز خرد شده و ذرت و پنیر پیتزا رو به اون‌اضافه میکنیم و بعد داخل ورق فویل آلمینیومی می پیچیم و برای مدت کوتاهی داخل فر یا ماکرو گذاشته و ...