خانم میترا اهری پور مربی آشپزی/ آموزش براونی و چیز کیک
موادلازم لایه براونی
شکلات شیری=۱۵۰گرم
کره=۹۰گرم
تخم مرغ= ۲عدد
شکر= ۱۱۰گرم(یک دوم پیمانه)
وانیل مایع= یک قاشق چایخوری
آرد=۵۰گرم
قهوه فوری= یک قاشق چایخوری
پودرکاکائو= ۲۵گرم (یک چهارم پیمانه)
نمک= یک چهارم قاشق چایخوری
موادلازم لایه چیزکیک
پنیر خامه ای= ۵۰۰ گرم
وانیل مایع= یک قاشق چایخوری
شکر= ۱۱۰ گرم (یک دوم پیمانه)
تخم مرغ دمای محیط= ۲ عدد
خامه ترش= ۱۰۰ گرم
آرد=۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی تازه= ۱۲۵ گرم
شکلات چیپسی= ۸۰ گرم