خانم معصومه فلاحی مربی آشپزی/ اسنک مرغ و زیتون
مواد لازم :
سینه مرغ پخته شده ۴۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده ۲۵۰ گرم
پیاز داغ ۱ عدد
سس کچاب یا تند و شیرین ۱ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۱/۲قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
زیتون سبز خرد شده ۵۰ گرم
ریحان خشک یا اورگانو ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
نان تست یا تافتون به میزان لازم