خانم شبنم مدیر دهقان مربی شیرینی پزی 1401/5/15

خانم شبنم مدیر دهقان مربی شیرینی پزی 1401/5/15

آموزش حلوا نذری زعفرانی

معرفی برنامه

خانم شبنم مدیر دهقان مربی شیرینی پزی/ آموزش حلوا نذری زعفرانی

 

مواد لازم

آرد ۱۰ لیوان (یک کیلو و ۴۰۰ گرم)

شکر ۸ لیوان سرخالی (یک کیلو و ۵۰۰گرم)

گلاب ۲ لیوان(۵۰۰ میلی لیتر)

آب جوشیده سرد شده  ۲  لیوان(۵۰۰ میلی لیتر)

عرق هل ۱ لیوان(۲۵۰ میلی لیتر)

کره ۱۰۰ گرم

روغن سرخ کردنی  ۶۰۰ گرم(حدود ۲و نیم لیوان)

زعفران دم کرده نیم مثقال

 

طرزتهیه:

ابتدا آرد را تفت داده و الک کنید درون قابلمه روغن را ریخته و بگذارید کاملاً داغ شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید و سرخ کنید حرارت زیاد باشد تا آرد تغییر رنگ بدهد مرتب هم بزنید

 در ظرفی جداگانه آب و شکر را مخلوط کرده و بدون حرارت هم بزنید تا شکر حل شود سپس گلاب و عرق هل را اضافه کنید و کنار بگذارید

بعد از اینکه آرد تغییر رنگ داد از روی حرارت برداشته و کم‌کم شربت را اضافه کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید

زعفران و کره را اضافه کنید هم بزنید  تا حلوا جمع شود و بتوانید به حالت گهواره تکان دهید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها