خانم لیلا الوند مربی آشپزی / بروشتا (بروسکتا)
بروشتا یا بروسکتا
بادمجان :۲ عدد بزرگ
نان باگت : ۴ تکه بزرگ
سیر: ۲ حبه
نعنا تازه خردشده : ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید:۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بروسکتای بادمجان
بادمجانها را با پوست بشوریید و از وسط نصف کنید. سپس با یک چاقوی تیز روی قسمت برش خورده به صورت ضربدری خط بیندازید و با قلمو قسمت برش خورده را به روغن زیتون آغشته کنید.
تابهای را داغ کنید و داخلش راکمی چرب کنید. سپس بادمجان ها را بر روی حرارت متوسط ،تقریبا تا ۲۰ دقیقه کاملاً کبابی کنید تا خوب نرم شود.
داخل کاسهای ، نعنای خرد شده را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید.
پوست بادمجانهای پخته شده را به کمک یک قاشق به صورت راه راه بکنید یعنی یک قسمت آن پوست داشته باشد و یک قسمت دیگر پوست نداشته باشد.
سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید و در ظرف نعنا و سرکه بریزید و خوب هم بزنید.
نانها را به صورت اریب ببرید و برای چند دقیقه داخل فر یا تابه تُست کنید. مخلوط بادمجان را روی نان های تست شده بریزید و سرو کنید..