خانم لیلا الوند مربی آشپزی 1401/2/25

معرفی برنامه

خانم لیلا الوند مربی آشپزی / بروشتا (بروسکتا)

 بروشتا یا بروسکتا

 

بادمجان :۲ عدد بزرگ

نان باگت : ۴ تکه بزرگ

سیر: ۲ حبه

نعنا تازه خردشده : ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید:۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بروسکتای بادمجان

بادمجانها را با پوست بشوریید و از وسط نصف کنید. سپس با یک چاقوی تیز روی قسمت برش خورده به صورت ضربدری خط بیندازید و با قلمو قسمت برش خورده را به روغن زیتون آغشته کنید.

تابهای را داغ کنید و داخلش راکمی چرب کنید. سپس بادمجان ها را بر روی حرارت متوسط ،تقریبا تا ۲۰ دقیقه کاملاً کبابی کنید تا خوب نرم شود.

داخل کاسهای ، نعنای خرد شده را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید.

پوست بادمجانهای پخته شده را به کمک یک قاشق به صورت راه راه بکنید یعنی یک قسمت آن پوست داشته باشد و یک قسمت دیگر پوست نداشته باشد.

سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید و در ظرف نعنا و سرکه بریزید و خوب هم بزنید.

نانها را به صورت اریب ببرید و برای چند دقیقه داخل فر یا تابه تُست کنید. مخلوط بادمجان را روی نان های تست شده بریزید و سرو کنید..

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها