آقای رامین عباسی مربی آشپزی/ دونات ایتالیایی
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
تخممرغ. ۱عدد
شکر. ۶۵ گرم
وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو :۱قاشق چایخوری
بیکن پودر ۲قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کاور دونات :شکر
طرز تهیه:
تخممرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و سپس پنیر ،وانیل،پوست لیمو یا پرتقال رو اضافه میکنیم و آرد و با نمک و بیکن پودر مخلوط کرده و الک میکنیم و به ترکیب پنیر اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم حدود ۱۰تا ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم و به اندازه گردو گرد میکنیم و با دمای ۱۷۰ درجه سرخ میکنیم و در شکر می غلطانیم یا میتوانید با شکلات مایع سرو کنید.