خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی 1400/10/27

خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی 1400/10/27

کاسادیا (کاسادیلا) مرغ مکزیکی

معرفی برنامه

خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی/ کاسادیا (کاسادیلا) مرغ مکزیکی

مواد لازم:

سینه مرغ.         یک عدد

پیاز نگینی        یک عدد

نان تورتیلا.       به تعداد لازم

فلفل سبز تند        ۲ عدد

پیازچه.        یک ساقه

گوجه فرنگی        یک عدد

گشنیز تازه ساطوری         ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع یا روغن زیتون       به میزان لازم

پنیر چدار رنده شده      یک پیمانه

پنیر موزارلا رنده شده.         یک پیمانه

ادویه: نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا،اورگانو یا پونه کوهی

طرز تهيه:

ابتدا روغن و  بعد پياز را در تابه ريخته تا سبك شود سپس مرغ و ادويه ها را با پياز تفت دهيد. پيازچه و فلفل سبز و گوجه فرنگي هم اضافه كنيد و با باقي مواد تفت دهيد ، در آخر گشنيز ساطوري شده. حال مواد مياني آمادست. نان تورتيلا از تركيب آب و آرد و مقدار خيلي كم تشكيل شده و با چرب كردن دست مواد خمير را خوب ورز داده  و نيم ساعت استراحت به خمير لازمه. بعد به چونه هاي كوچك تقسيم كنيد و با وردنه باز كنيد. در يك ظرف نچسب، بدون استفاده از روغن ، خمير را نيمه پز كنيد.

وقتي نانهاي شما آماده شده، در تابه كمي چرب شده  يك نان قرار دهيد روي آن از پنيرها و بعد موادي كه از قبل تفت داديد و در آخر يك نان ديگر روي مواد و كمي فشار دهيد تا مواد و نان به خوبي به هم بچسبد. نان را برگردانيد تا نان لايه بالا هم كمي برشته شود. برش بزنيد و نوش جان🌺

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها