خانم وحیده زمانی مربی آشپزی 1400/9/9

معرفی برنامه

خانم وحیده زمانی مربی آشپزی آموزش آش بلغور تبریز

مواد اولیه:

بلغور گندم ۱پیمانه

برنج ۱/۲پیمانه

گوشت گوسفند سردست ۴۰۰ گرم

نخود ولوبیا چیتی از هرکدام ۱/۲ پیمانه

عدس ۲پیمانه

پیاز ۴عدد

سبزی آش خرد شده ۷۰۰ گرم

زردچوبه فلفل سیاه نمک  بمیران لازم

تخم گشنیز خردشده ۱قاشق چایخوری

کشک ۵۰۰گرم

طرز تهیه:

بلغور گندم را از ۱۲ ساعت قبل ،برنج از ۳ ساعت قبل وحبوبات از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید.

دوعدد پیاز به صورت نگینی خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید. کمی زردچوبه اضافه کنید وتفت دهید گوشت ونخود را اضافه کنید واجازه دهید به مدت ۲ساعت بپزد. بعدازاین مدت بلغور گندم ولوبیاچیتی رااضافه کنید وبه مدت یک ساعت پخته شود. گوشت پخته شده را از قابلمه بیرون آورید گوشت را ازاستخوان جداکنید وریش ریش کنید ودوباره به آش اضافه شود. بلغور گندم وعدس رااضافه کرده به مدت یکساعت دیگر پخته شود. سبزی را ۴۵ دقیقه آخرپخت اضافه کنید دوعدد پیاز نگینی خردشده را روغن سرخ کنید سپس زردچوبه ،فلفل سیاه ،پودر تخم گشنیز را تفت دهید وبه مواد آش اضافه کنید .در بیست دقیقه آخر پخت کشک ونمک اضافه شود ،اجازه دهید آش کاملا جا بیفتد.در ظرف مورد نظر ریخته وبا پیاز خلالی سرخ شده ونعنا داغ تزئین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها