خانم ندا توکلی مربی آشپزی 1400/9/6

معرفی برنامه

خانم ندا توکلی مربی آشپزی / نان تست پرتقالی

 نان تست  پرتقالی

مواد لازم

آرد 375 تا 400گرم 

شکر 30 گرم

نمک 7 گرم 

مخمر 6 گرم

کره 30 گرم 

تخم مرغ 1 عدد 

آب 100 گرم 

آب پرتقال 150 گرم 

پوست پرتقال شکری 50 گرم

 

طرز تهیه

ابتدا شکر، تخم مرغ، مخمر، و آب و آب پرتقال را مخلوط کرده سپس آرد را به همراه نمک اضافه میکنیم خمیر را حدود 5 تا 6 دقیقه ورز داده سپس کره را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید در آخر پوست پرتقال شکری شده را اضافه کرده خمیر را در ظرفی قرار داده و روی آن را پوشانده و حدود 45 تا 60 دقیقه استراحت داده تا حجم آن دو برابر شود پس از آن خمیر را در غالب نان تست قرار داده و حدود 30 تا 40 دقیقه استراحت داده، پس از استراحت دوم خمیر نان را در فر 176 درجه سانتیگراد 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه پخته.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها