خانم نجمه درویش مربی آشپزی 1400/9/4

معرفی برنامه

خانم نجمه درویش مربی آشپزی/ مرغ کره ای هندی

 مرغ کره ای هندی

موادلازم جهت مزه دار کردن مرغ

مرغ بی استخوان   300 گرم

ماست 2 ق س

پوره سیر 1 ق چ

پوره زنجبیل 1 ق مرباخوری

ادویه گراماسالا ½  ق س

آب 2 ق س

نمک  و فلفل قرمز به مقدار لازم

موادلازم سس

پیاز خورد شده 1 عدد بزرگ

پوره سیر 1 ق مرباخوری

پوره زنجبیل 1.1/2  ق مرباخوری

ادویه گراماسالا 1 ق مرباخوری

پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی 1 ق س

بادام هندی  12-15 عدد

پودر فلفل قرمز  یا فلفل قرمز تازه  به دلخواه

کره  15 گرم

روغن مایع 2 ق س

  شنبلیله خشک 1 ق م در صورت تمایل

اب ۱/۲  پیمانه

خامه ۱/۳پیمانه

در ابتدا مرغ+ماست+زنجبیل+سیر+فلفل+آب +ادویه گراماسالا ونمک را باهم مخلوط  و 3-4 ساعت جهت استراحت در یخچال قرار دهید

طرز تهیه سس

مخلوط روغن و کره را در تابه ریخته پیاز را تفت دهید،ادویه گراماسالا، زنجبیل،سیر ، فلفل قرمز،رب را بیفزایید

سپس پوره گوجه و بادام هندی را اضافه کنید حال مواد را در میکسر ریخته و سس را کامل مخلوط کنید

مرغهای مزه دار شده را با مقداری روغن تفت دهید و سس  و اب را بیفزاید و اجازه دهید مرغ بپزد ۵ دقیقه اخر پخت خامه را اضافه کنید

در صورت تمایل  شنبلیله خشک را نیز اضافه کنید 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها