خانم لیلا الوند مربی آشپزی 1400/7/29

معرفی برنامه

خانم لیلا الوند مربی آشپزی / آموزش آش آبادان

مواد لازم:

گوشت ۲۰۰ گرم

برنج ۱پیمانه

نخود ۱/۲پیمانه

لوبیا سفید۱/۲پیمانه

عدس۱/۲پیمانه

سبزی(تره)۵۰۰گرم

پیاز داغ۳قاشق سدپخوری

نمک وزردچوبه از هر کدام۱قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۲قاشق چایخوری

طرز تهیه

گوشت را با ۱عدد پیاز وکمی ادویه بپزید وریش،ریش کنید

حبوبات را حتما از روز قبل خیس وچند بار اب انرا عوض کنید.وسپس بپزید.

سبزی که فقط شامل تره است واگر دوست داشتین کمی جعفری را شسته وسپس خرد کرده بهمراه برنج خیس کرده در قابلمه ریخته واگر ابگوشت دارین با ان بپزید،میتوانید از اب قلم ویا استاک هم استفاده کنید بعد از نیم پز شدن برنج وسبزی حبوبات وگوشت پخته وخرد شده را اضافه کرده تا خوب قوام بگیرد.

سپس پیاز داغ اماده شده وادویها را اضافه کرده ومدام هم بزنید بعد ازنیم ساعت اش شما اماده است.حتما این اش را کمی تند کنید،نوش جان

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها