خانم هما محمد لو 1400/7/27

معرفی برنامه

خانم هما محمد لو / آموزش کوفته بوقلمون

مواد لازم

بوقلمون چرخ کرده : ۹۰۰ گرم 

پیاز کوچک : ۱ عدد ( ریز خرد شده

سیر :۶ حبه 

تخم مرغ بزرگ‌: ۱ عدد 

 نان تست : ۲ برش

شیر : ۲ قاشق سوپخوری ( برای خیساندن نان

جعفری خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری 

رنده پنیر پارمیسان : ۱/۲ پیمانه 

آویشن خشک : ۱ قاشق چایخوری 

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری 

نمک : به میزان لازم 

 

مواد مورد نیاز سس پارمیسان 

آب مرغ یا گوشت : ۱ پیمانه 

خامه : ۱ پیمانه 

سیر : ۲ حبه 

پودر سیر : ۱/۵ قاشق چایخوری 

پودر پنیر پارمیسان : ۱/۲ پیمانه 

جعفری تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپخوری 

آرد نشاسته ذرت : ۱/۲ و ۱ قاشق سوپخوری 

نمک : به میزان لازم 

فلفل سیاه : به میزان لازم 

 

برای تزیین 

پودر پنیر پارمیسان 

جعفری خرد شده 

 

طرز تهیه 

نان ها را در شیر خیس کنید . سپس آنها را به همراه باقی مواد کوفته درون کاسه ای مناسب بریزید . همه مواد را باهم خوب مخلوط کنید. از مواد به اندازه گردو برداشته و با دست فرم دهید. کوفته های فرم گرفته را درون تابه با روغن تفت دهید تا کوفته ها فرم خود را حفظ کنند . سپس آنها را درون ظرفی که بتوان در فر قرار داد بریزید

تمام مواد سس را باهم درون کاسه ای مناسب مخلوط کنید و روی کوفته ها بریزید. ظرف را به مدت ۲۰-۱۸ دقیقه درون فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزند

سپس ظرف را از فر خارج کرده و روی کوفته پودر پنیر پارمسان و جعفری خرد شده بپاشید.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها