خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی 1400/7/26

خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی 1400/7/26

چغندر / چلو ترش و شیرین دامغانی

معرفی برنامه

خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی / چغندرچلو ترش و شیرین دامغانی

مواد لازم:

گوشت گوسفند ………نيم كيلو

برنج آبكش شده……….٣پيمانه

رب انار………،٤قاشق غذاخوري

چغندر……… نيم كيلو

پياز…………٢عدد

شكر………٣قاشق غذاخوري

نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه كاري ….به ميزان لازم

روغن……به ميزان لازم

كره……..١٠٠ گرم

خلال پسته و بادام و كشمش براي تزيين

 

طرز تهيه:

يك پياز نگيني با روغن كمي تفت داده و گوشت را اضافه كرده به همراه ادويه جات. كمي كه گوشت و باقي مواد سرخ شد٢قاشق رب انار و نمك هم اضافه كنيد به همراه آب تا گوشت بپزد.

در يك تابه پياز خلالي به همراه روغن كمي سرخ شده و چغندر هم افزوده وتفت دهيد. نمك و ادويه ها و شكر و رب انار هم به ترتيب افزوده و كمي تفت داده و با نصف ليوان آب احازه دهيد كمي چغندر نرم شود.

داخل قابلمه ابتدا تهديگ مناسب را قرار داده و بعد يك لايه از برنج و يك لايه از گوشت و چغندر و دوباره برنج و …. روي غذا كمي كره آب شده ريخته و يك ساعت با حرارت پايين اجازه دهيد غذا دم بكشد.

براي تزيين روي غذا از خلال پسته و بادام و كشمش كه كمي با گلاب و كره تفت داديد استفاده كنيد.

نوش جان

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها