حسین زنجانی مربی آشپزی 1400/7/24

حسین زنجانی مربی آشپزی 1400/7/24

آموزش چیکن ساناگی

معرفی برنامه

حسین زنجانی مربی آشپزی/ آموزش چیکن ساناگی

مواد لازم:

كتف مرغ ١ كيلو

پياز ١ عدد درشت

سير ٥ حبه 

گوجه گيلاسي ١ پيمانه

پوره گوجه ٢ پيمانه

فلفل دلمه ١ عدد

نمك،فلفل،آويشن،پاپريكا،عصاره،

سبزيجات ميكس معطر به مقدار لازم

زيتون ١ پيمانه

پنير فتا ١/٤ پيمانه

گشنيز تازه ٢ ق غ

روغن زيتون ٥ ق غ

 

پياز ها را همراه با روغن ١٠ دقيقه تفت داده و سپس سير را اضافه كرده، حال ادويه ها را افزوده و پس از چند دقيقه مرغ را اضافه كرده و ١٠ دقيقه تفت ميدهيم، گوجه گيلاسي و فلفل دلمه را اضافه كنيد. سپس زيتون و پوره گوجه فرنگي را اضافه كرده و پس از چند دقيقه تفت دادن با شعله زياد روي مواد را فويل كشيده و داخل فر ٥٠ دقيقه با دماي ١٨٠ درجه طبخ كرده و حال پنير را اضافه كرده و حرارت را از بالا روشن كرده و پس از برشته شدن روي آن گشنيز ريخته و نوش جان بفرماييد

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها