"ناصر امانی" در ابتدا با ارائه گزارشاتی از بازدیدهای میدانی در محلات مختلف شهر تهران از ضرورت توجه به ارتقای کیفی محلات گفت و توضیح داد: ضعف های موجود در شهرداری تهران را انکار نمی کنم و به عنوان عضوی از شورای شهر از شهردار محترم درخواست داشتم که از نیروهایی برای مدیریت شهر تهران استفاده شود که تجربه و تخصص لازم را داشته باشند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص گزارش عملکرد 200 روزه شهرداری تهران گفت: تذکراتی از سوی شورا به شهرداری تهران در خصوص عدد و رقم های ذکر شده در گزارش عملکرد 200 روزه شهرداری داده شد چرا که ایراداتی به کمیت های ذکر شده در گزارش عملکرد شهرداری وارد بود.
وی ادامه داد: از اضافه شدن 170 اتوبوس جدید، به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران که در 200 روز فعالیت شهرداری گزارش شده است، 50 دستگاه اتوبوس هنوز تحویل داده نشده. البته که قراردادها بسته و هزینه ی خریداری آن ها نیز پرداخت شده، اما فعلا اتوبوسی تحویل داده نشده است.
همچنین در این برنامه طی ارتباط تلفنی با دکتر" یحیی صالح طبری" رئیس مرکز اورژانس تهران در خصوص پنچر کردن چرخهای آمبولانس در حوالی خیابان بهشتی تهران و جان باختن کودک ۲ ساله گفتگو شد.
رئیس مرکز اورژانس تهران گفت: سه شنبه 25 خرداد، نزدیک به ساعت 14:20 با مرکز 115 تماس گرفته و گزارش وخامت حال کودکی 2 ساله اعلام شد. بلافاصله همکاران ما به محل اعزام شدند، به دلیل محدودیت تردد و حجم بالای ترافیک در حوالی خیابان بهشتی، آمبولانس را با رعایت نکات ایمنی و آزادی تردد برای دیگر وسایل نقلیه در خط ویژه پارک کرده و برای احیای بیمار به محل اعلام شده، راهی شدند.
دکتر" یحیی صالح طبری" ادامه داد: همکاران ما پس از احیای کودک، برای انتقال به بیمارستان به سمت آمبولانس باز گشتند و با چرخ های پنچر شده آمبولانس مواجه شدند که بلافاصله درخواست آمبولانس جدید کرده بودند ولی متاسفانه تا زمان رسیدن آمبولانس جدید کودک 2 ساله جان خود را از دست داد.
رئیس مرکز اورژانس تهران تاکید کرد: دستگاه های قضایی به دنبال شناسایی افرادی هستند که این خطای بزرگ و نابخشودنی را مرتکب شده اند.