آقای محسن پاکروان مربی آشپزی 1400/8/29

آقای محسن پاکروان مربی آشپزی 1400/8/29

پاستا فتوچینی با سس بلونز

معرفی برنامه

آقای محسن پاکروان مربی آشپزی / پاستا فتوچینی با سس بلونز

مواد لازم

پاستا (فتوچینی )۷۰۰گرم

کره۵۰ گرم

روغن زیتون ۵۰گرم

پیاز کوچک یک عدد

هویج خرد شده یک عدد

ساقه ی کرفس یک عدد

سیر سه حبه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم

نمک و زرد چوبه به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲قاشق

سرکه بالزامیک ۲قاشق

گوجه فرنگی خرد شده ۱۰۰گرم

برگ بو ۲عدد

پنیر پارمسان ۱۰۰گرم

پرتقال یک عدد

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا سس رو به روش زیر آماده میکنیم

پیاز رو تفت میدیم

سیر رو اضافه میکنیم

گوشت چرخ کرده رو به تابه اضافه میکنیم و بعداز اون هویج و کرفس خرد شده را میریزیم رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و بعداز رنگ باز کردن رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم سایر مواد رو به ماهیتابه اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا پخته بشن

در ظرف دیگر پاستا رو میجوشانیم کمی زرد چوبه و روغن اضافه میکنیم بعداز پخت از آب خارج کرده  و کمی توی کره تفت میدیم و در بشقاب قرارمیدیم و سس بلونز رو بر روی آن ریخته کمی پنیر پارمسان اضافه کرده و سرو میکنیم.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها