خانم مرضیه سریزدی مربی آشپزی 1400/7/14

معرفی برنامه

خانم مرضیه سریزدی مربی آشپزی / بربری فانتزی

مواد لازم:

آرد ٥٠٠ گ

سبوس گندم ١٠ گ

نمك ١ق م

شكر ۲ ق م

مايع خمير ٢ق م

بهبود دهنده ٥ گرم

روغن مايع ۶ گرم

آب ٢٥٠ گرم

 

طرز تهيه:

مواد خشك رو با هم مخلوط و آب اضافه کنید، اين خمير به خاطر وجود سبوس كمى آب بيشترى به خودش مى گيره و ٨ تا ١٢ دقيقه ورز دهيد و سه تا پنج دقيقه ى آخر روغن اضافه كنيد.

به خمير استراحت اوليه بدهيد و چونه هاى ۲۵۰گرمی بگيريد سپس با كيسه ى چرب شده بپوشونيد و ٣٠ تا ٤٥ دقيقه استراحت بديد. چونه هارو به صورت گرد يا بيضى پهن كنيد و بذاريد تو سينى فر و انگشت هاتون رو به آب بزنيد و به بربرى هاتون شكل بديد و روى نان ها رو كنجد بپاشيدو دوباره با كيسه ى چرب شده بپوشانيد و بگذاريد جاى گرم براى استراحت نهايي به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه، مى تونيد آب اسپرى كنيد اما برای خوشرنگ شدن نان ها از رومال(۱ق غ آرد + نصف پیمانه آب بگذارید روی حرارت تا یکم غلظت دار بشه و بعد خیلی کم زردچوبه اضافه کنید) استفاده کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها