لیلا الوند مربی آشپزی 1400/6/23

معرفی برنامه

لیلا الوند مربی آشپزی / نان سیر پنیری

مواد لازم:

آرد ۳۰۰ گ

اب ۱۶۰ گ

مخمر ۱ق چ

شکر ۱ق چ

کره یا روغن مایع ۳ق

نمک ،فلفل،اویشن از هرکدام ۱/۲ق چ

پودر سیر ۱ق س

رومال نان:

زرده تخم مرغ ۱عدد

خمیر سیر۲ق غ

جعفری ریز خرد شده ۳ق غ

پنیر موزرلا ۱۰۰گ

روغن زیتون ۱/۳پ

فلفل دلمه ای رنگی در صورت تمایل

کنجد به مقدارلازم

 

طرز تهیه:

اب ولرم مخمر وشکر را مخلوط کرده سپس کره نرم شده ویا روغن مایع را اضافه میکنیم.

ارد ونمک را با هم ترکیب کرده وبه مخلوط ارد می افزاییم وخمیر گیری را انجام میدهیم،حدود ۸تا ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا صاف ولطیف شود.

بلافاصله از خمیر چانه های ۸۰ یا ۹۰ گرمی میگیریم وبه شکل باگتی میپیچیم. روی انها با دست کمی فشار اورده تا بشکل بیضی شوند سپس با چاقوی تیز وسط خمیر را برش میدهیم تا پس از استراحت شیاری ایجاد گردد. خمیر را با روکش به مدت ۶۰ دقیقه استراحت میدهیم، سپس رومال تخم مرغ ویا شیر زده که اغشته به خمیر سیر است وبعد کنجد پاشی میکنیم و ... و در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه میپزیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها