مریم بخشی مربی آشپزی 1400/6/22

معرفی برنامه

مریم بخشی مربی آشپزی / گراتن تنوری

مواد لازم:

سینه مرغ  ۲۰۰ گرم

سیر ۱ حبه

روغن زیتون ۲ ق س

سیب زمینی ۴۰۰ گرم

شیر ۲ پیمانه

کره ۴۰ گرم

فلفل دلمه رنگی ۱ عدد

آرد ۲ ق س

نمک، فلفل، پودر آویشن ۱ ق چ

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را پخته و همراه ۲۰ گرم از کره و نمک و فلفل لازم پوره می کنیم و کنار میگذاریم با آرد کره و شیر سس بشامل آماده کرده کنار میگذاریم داخل تابه نوارهای باریک سینه مرغ را همراه سیر رنده شده ونمک وفلفل و روغن زیتون تفت داده و برش های خلالی فلفل دلمه را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم

کف ظرف پیرکس را با بشامل آغشته کرده یک لایه نازک پوره سیب زمینی باز کرده روی آن را با مواد مرغ پوشانده سپس پنیر پیتزارا می پاشیم در آخر باقی بشامل را با پوره سیب زمینی مخلوط کرده و روی پنیر را با کمک قیف و سر ماسوره شکوفه از پوره سیب زمینی پوشانده داخل فر ۱۸۰ درجه چهل دقیقه قرار می دهیم تا گراتن آماده شود .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها