آقای عابدی مربی آشپزی 1400/5/2

معرفی برنامه

آقای عابدی مربی آشپزی / نان خرگوشی

مواد لازم:

ارد ۲۰۰ گرم

نمک ۲ گرم

مایه خمیر ۵ گرم

بهبود دهنده ۲ گرم

شکر ۲۵ گرم

روغن۱۵ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل سر قاشق چایخوری

اب ۱۰۰ گرم

کشمش پلویی ۶ عدد

 

روش تهیه:

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم.

نصف اب رو اضافه کرده و هم میزنیم در ادامه روغن نصف تخم مرغ و تمام اب را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم  و ورز دادن را شروع میکنیم تا خمیر صاف شود.

خمیر را به وزن ۵۰ گرم تقسیم میکنیم و استراحت میدهیم.

خمیر را مطابق آموزش در برنامه لول کرده و شکل میدهیم.

خمیر را با تخم مرغ رومال کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت داده و در دمای ۲۰۰ درجه در فر برقی به مدت ۱۰ دقیقه پخت میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها