خانم بهجویان مربی آشپزی 1400/4/30

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / لایی پلو قشقایی

مواد لازم:

گوشت گوسفندي ٥٠٠ گرم

برنج آبكش شده  ٣ پ

آلو بخارا ١٠٠ گرم

قيسي ١٠٠ گرم

كشمش پلويي ١٠٠ گرم

ناردونه يا زرشك ١٠٠ گرم

پياز يك عدد

گردو ١٠٠ گرم

روغن يا كره به ميزان لازم

نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه، زردچوبه

 

روش تهیه:

گوشت را با ادويه جات و پياز و سير و هويج و مقداري آب پخته و سرخ كنيد.

برنج هم به صورت آبكش آماده كنيد.

در يك تابه ابتدا كمي روغن را داغ كنيد و پياز نگيني را اضافه نماييد تا طلايي شود، سپس آلو و قيسي هم افزوده و كمي تفت دهيد ادويه جات هم اضافه كنيد ناردون هم با باقي مواد تفت دهيد گردو و كشمش هم اضافه شده و در آخر رب انار هم اضافه شده و مواد را به خوبي تركيب كنيد.

در يك قابلمه ته ديگ مناسب را قرار داده و يك سوم برنج آبكش را روي ته ديگ قرار داده و بعد گوشت پخته و سرخ شده روي برنج قرار گرفته، مواد آماده هم روي گوشت و در نهايت باقي برنج روي مواد.

به مدت ١/٥ ساعت با حرارت ملايم اجازه دهيد تا غذا دم بكشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها