خانم عیوضی مربی آشپزی 1400/1/16

معرفی برنامه

خانم عیوضی مربی آشپزی / سالاد گرم آسیایی با سس سبز

مواد لازم:

بچه اسفناج ۱۰۰ گرم

قارچ مزه دار ۲۵۰ گرم

سیب زمینی ۴ عدد

هویج دو عدد

گل کلم ۱۰۰ گرم

سیب درختی یک عدد

فلفل دلمه ی یک عدد

بادام پرک مقداری

مغز تخم آفتاب گردان یک ق

جعفری تازه یه دسته

تربچه سه عدد

مغز کرفس دوساقه  

روش تهیه:

همه سبزیجات خوب شسته، به ابعاد دلخواه خرد کرده

قارچ را با کره و سیر تفت دهید

گل کلم را به گلچه های کوچک خرد کنید

به مدت سه دقیقه با آبجوش و نمک بپزید، له نشود، نیم پز شود

سیب زمینی را پخته، با سیر و نمک و کره و پاپریکا مزه دار کنید.

سس سبز:

پنیر سفید ۵۰ گرم

جعفری له شده نصف پیمانه

سیر تازه یک عدد

سرکه بالزامیک

یک سوم پیمانه

روغن زیتون

یک چهارم پیمانه

کمی آرومات 

همه مواد ترکیب و یه دست شود سپس با سالاد مخلوط کنید ۱۰ دقیقه بعد سرو کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها