خانم عیوضی مربی آشپزی / سالاد گرم آسیایی با سس سبز
مواد لازم:
بچه اسفناج ۱۰۰ گرم
قارچ مزه دار ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
هویج دو عدد
گل کلم ۱۰۰ گرم
سیب درختی یک عدد
فلفل دلمه ی یک عدد
بادام پرک مقداری
مغز تخم آفتاب گردان یک ق
جعفری تازه یه دسته
تربچه سه عدد
مغز کرفس دوساقه
روش تهیه:
همه سبزیجات خوب شسته، به ابعاد دلخواه خرد کرده
قارچ را با کره و سیر تفت دهید
گل کلم را به گلچه های کوچک خرد کنید
به مدت سه دقیقه با آبجوش و نمک بپزید، له نشود، نیم پز شود
سیب زمینی را پخته، با سیر و نمک و کره و پاپریکا مزه دار کنید.
سس سبز:
پنیر سفید ۵۰ گرم
جعفری له شده نصف پیمانه
سیر تازه یک عدد
سرکه بالزامیک
یک سوم پیمانه
روغن زیتون
یک چهارم پیمانه
کمی آرومات
همه مواد ترکیب و یه دست شود سپس با سالاد مخلوط کنید ۱۰ دقیقه بعد سرو کنید.