خانم کامیار مربی آشپزی / نان پیاز و پاستا
مواد خمير:
آرد حدود ٢/٥پ
خامه صبحانه ١/٤ پ
شير ١/٣پ
تخم مرغ ١ عدد
شكر ١ ق چ
نمك ١/٢ ق چ
مخمر خشك ١ ق چ
مواد درون خمير:
پياز درشت ٣ عدد
سس پستو گوجه ١ پ
پياز نگيني خرد شده ١ عدد
سير ٢ حبه
پاستا پخته ٣ پ
پنير موتزارلا ١/٢ پ
پنير چدار ٣ ق س
كره ٢ ق س
شير١/٥ پ
آرد ١ ق س
نمك و فلفل سياه و آويشن به ميزان لازم
مواد سس پستو گوجه:
گوجه خشك در روغن زيتون ١/٢ پ
سير ٣ حبه
گردو ١/٤ پ
ريحان تازه ١٠ شاخه
پودر پنير پارمزان ١ ق س
روش تهيه خمير :
خامه و شير را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد. داغ كه شد (بجوش نيايد) از رو حرارت برداشته، شكر و مخمر را اضافه كنيد. سپس اين مواد را به مخلوط آرد و نمك اضافه كرده مخلوط كنيد تا مواد بصورت خمير درايد. خمير را به مدت ٣٠ دقيقه استراحت دهيد.
روش تهيه مواد پاستا:
پياز را با كره تفت دهيد. سبك كه شد سير له شده و آرد را اضافه كنيد.
سپس پاستا پخته شده، شير، پنير چدار و پنير موتزارلا را اضافه كرده و نمك و فلفل مواد را...