خانم کامیار مربی آشپزی 1400/1/14

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی / نان پیاز و پاستا

مواد خمير:

آرد حدود ٢/٥پ

خامه صبحانه ١/٤ پ

شير ١/٣پ

تخم مرغ ١ عدد

شكر ١ ق چ

نمك ١/٢ ق چ

مخمر خشك ١ ق چ

 

مواد درون خمير:

پياز درشت ٣ عدد

سس پستو گوجه ١ پ

پياز نگيني خرد شده ١ عدد

سير ٢ حبه

پاستا پخته ٣ پ

پنير موتزارلا ١/٢ پ

پنير چدار ٣ ق س

كره ٢ ق س

شير١/٥ پ

آرد ١ ق س

نمك و فلفل سياه و آويشن به ميزان لازم

 

مواد سس پستو گوجه:

گوجه خشك در روغن زيتون ١/٢ پ

سير ٣ حبه

گردو ١/٤ پ

ريحان تازه ١٠ شاخه

پودر پنير پارمزان ١ ق س

 

روش تهيه خمير :

خامه و شير را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد. داغ كه شد (بجوش نيايد) از رو حرارت برداشته، شكر و مخمر را اضافه كنيد. سپس اين مواد را به مخلوط آرد و نمك اضافه كرده مخلوط كنيد تا مواد بصورت خمير درايد. خمير را به مدت ٣٠ دقيقه استراحت دهيد.

روش تهيه مواد پاستا:

پياز را با كره تفت دهيد. سبك كه شد سير له شده و آرد را اضافه كنيد.

سپس پاستا پخته شده، شير، پنير چدار و پنير موتزارلا را اضافه كرده و نمك و فلفل مواد را...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها