خانم دولت آبادی مربی آشپزی 99/12/27

معرفی برنامه

خانم دولت آبادی مربی آشپزی / شیرینی اسکار

مواد لازم:

آرد ۲۷۰  گرم

کره ۱۵۰ گرم

پودر قند ۱۰۰گرم

تخم مرغ ۱عدد

زرده تخم مرغ ۱عدد

وانیل ۱/۴ق چ

پودر هل ۱ق چ

سفیده تخم مرغ ۲عدد

گردوی نگینی خرد شده  ۲۰۰گرم

 

طرز تهیه:

کره به دمای محیط رسیده و پودر قندرا فقط ۱دقیقه بادور تندهمزن میزنیم تا بافت کره باز وکرم رنگ شود

تخم مرغ، زرده، وانیل و پودر هل را اضافه میکنیم مجددا با دور تندهمزن میزنم تا مواد خوب مخلوط شوند همان ۱دقیقه کافی است همزن را کنار گذاشته آردالک شده راطی دو مرحله اضافه کرده وبا لیسک مخلوط میکنیم خمیر نسبتا شلی بدست میآید خمیر۳۰دقیقه در یخچال استراحت کند بعد گلوله های ۸تا۱۰ گرمی برداشته در سفیده تخم مرغ می غلتانیم وفقط یکطرف آنرا در گردو زده ودر سینی فر که نه چرب شده ونه کاغذ روغنی نیاز دارد قرار داده ودر فر میگذاریم تا زیر شیرینی طلایی شود از فر خارج کرده بعداز سرد شدن با پالت جدا میکنیم.

طبقه وسط درجه حرارت فر  ۱۸۰ به مدت  ۱۲تا ۱۵ دقیقه.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها