خانم بهجویان مربی آشپزی 99/12/26

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / آش پلو تاجیکستان

 

مواد لازم:

گوشت خورشتي يا كتف ٥٠٠ گرم

برنج ٣ پ

هويج ٥٠٠ گرم

پياز يك عدد

نخود آبگوشتي ٢٠٠ گرم

بوته سير  ٢ عدد

زيره  ٢ ق چ

تخم مرغ آب پز ٢ عدد

نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

روغن به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

گوشت را به همراه پياز و ادويه جات و سير كمي تفت داده و آب اضافه شده تا گوشت بپزد. در اين مرحله ميتوانيد نخود هم به گوشت اضافه كرده تا پخته شود.

در يك ظرف مناسب كمي روغن و پياز خلالي را تفت داده و ادويه جات اضافه ميشود و خلالهاي هويج هم با مواد تركيب شده تا كمي تفت بخورد سپس نخود پخته هم افزوده شده به همراه زيره و دوباره اجازه ميدهيم تا مواد كمي تفت داده شود . در اين مرحله برنج خيس شده اضافه شده و با مقداري آب پلو را دم ميكنيم. روي برنج گوشت پخته و بوته سير را هم قرار ميدهيم. در آخر تخم مرغ آب پز روي پلو به همراه گوشت و بوته سير قرار می دهیم.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها