خانم بهجویان مربی آشپزی / آش پلو تاجیکستان
مواد لازم:
گوشت خورشتي يا كتف ٥٠٠ گرم
برنج ٣ پ
هويج ٥٠٠ گرم
پياز يك عدد
نخود آبگوشتي ٢٠٠ گرم
بوته سير ٢ عدد
زيره ٢ ق چ
تخم مرغ آب پز ٢ عدد
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را به همراه پياز و ادويه جات و سير كمي تفت داده و آب اضافه شده تا گوشت بپزد. در اين مرحله ميتوانيد نخود هم به گوشت اضافه كرده تا پخته شود.
در يك ظرف مناسب كمي روغن و پياز خلالي را تفت داده و ادويه جات اضافه ميشود و خلالهاي هويج هم با مواد تركيب شده تا كمي تفت بخورد سپس نخود پخته هم افزوده شده به همراه زيره و دوباره اجازه ميدهيم تا مواد كمي تفت داده شود . در اين مرحله برنج خيس شده اضافه شده و با مقداري آب پلو را دم ميكنيم. روي برنج گوشت پخته و بوته سير را هم قرار ميدهيم. در آخر تخم مرغ آب پز روي پلو به همراه گوشت و بوته سير قرار می دهیم.