خانم میر گلستانی مربی آشپزی 99/12/24

معرفی برنامه

خانم میر گلستانی مربی آشپزی / شیرینی برفی

مواد لازم :
کره به دمای محیط رسیده ۲۲۵ گرم
پودر شکر ۳۰ گرم
وانیلین ۱/۴ ق چ
آرد سفید ۲۸۰ گرم
نمک ۱/۴ق چ
پودر گردو تست و برشته شده  ۶۵ گرم

مواد لازم تاپینگ:
پودر شکر نرم ۱۵۰ گرم
نمک ۱/۸ ق چ  

طرز تهیه:
گردو ها را درون ماهیتابه ای بدون روغن برشته کنید یا در فر در سینی ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا بوی عطر آن در بیاید. درون کاسه ای گودی کره و پودر شکر را به همراه وانیلین با همزن برقی هم بزنید تا تغیر رنگ دهد سپس آرد، نمک و گردو را بیفزایید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. از مایه فوق به اندازه یک توپ ۲ سانتی در بیاورید و در سینی روی کاغذ روغنی یا ورق سلیکونی با فاصله ۳ سانتی متر قرار دهید. در فری که از قبل گرم کرده اید با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه تا کوکی ها رو به طلایی قهوه ای شدن برود، سپس از فر خارج کنید کمی که خنک شد در پودر شکر و نمک بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها