خانم اصالت مربی آشپزی 99/12/23

معرفی برنامه

خانم اصالت مربی آشپزی آموزش شیرینی دارچینی

 

مواد لازم:

آرد: ۱۳۰ گرم

کره :۹۰ گرم

شکر قهوه‌ای: ۴۰ گرم

وانیل:⅛ قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ ۱ عدد

دارچین: ۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: 1قاشق غذاخوری

شکلات و دارچین برای تزئین

 

طرز تهیه:

کره، شکر قهوه ای وانیل و زرده تخم مرغ را یک دقیقه با همزن برقی می زنیم. دارچین پودر کاکائو را اضافه می کنیم و دست ورز می دهیم و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم خمیر را مابین دو کاغذ روغنی باز میکنیم و کاتر زده و در فر از قبل گرم شده روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم و با شکلات آب شده و دارچین تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها