خانم اهری پورمربی آشپزی 99/12/7

معرفی برنامه

خانم اهری پورمربی آشپزی/ شیرینی مربایی

مواد اوليه:

آرد ۳۰۰گرم

پودرقند ۶۰گرم

کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰گرم

زرده تخم مرغ ۱عدد

عسل ۱ق غ

شیر ۳۰میلی لیتر

وانیل یک چهارم ق چ

بیکینگ پودر یک هشتم ق چ

مارمالاد به مقدار لازم

 

طرزتهیه:

کره و پودر قند را با همزن برقی می زنیم.

زرده تخم مرغ، وانیل و عسل را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط میکنیم.

مواد خشک را با هم مخلوط کرده الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر شیر را اضافه کرده تا مواد منسجم شود.

خمیررا داخل پوشش پلاستیکی به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

بعد خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت دومیلی متر باز میکنیم و به مدت نیم ساعت درفریزر قرار میدهیم.

بعد خمیر را بصورت زوج کاتر زده و یکی از کوکیها را کاتر میزنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای

۱۶۰ درجه فرهای برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.

بعد از خنک شدن روی کوکی های کاتر خورده پودر قند الک میکنیم و روی سطح کوکی های کاتر نخورده مارمالاد میگذاریم و ...

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها