خانم شیرالی مربی آشپزی 99/12/16

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی / شکلات کارامل و بادام

مواد اوليه:

شیر خشک ۵۰ گرم

عسل ۳۰ گرم

بادام زمینی پودر شده  ۱۵۰ کرم

بادام زمینی خرد شده   ۵۰ گرم

آب پرتقال ۳۰ میلی لیتر

شکلات شیری یا تلخ ۲۰۰ گرم

مواد لازم کارامل :

شکر ۱۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

خامه ۵۰ گرم

رنده پوست پرتقال ۱ ق چ

نمک ۱/۴ ق چ

 

طرز تهیه:

شیرخشک را روی حرارت ملایم بو دهید.

شیرخشک ؛ پودر بادام و عسل را در غذا ساز بریزید و کم کم آب پرتقال اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

شکلات تخته ای را ذوب کنید کف قالب بریزید.

روی شکلات را با خمیر بادام آماده شده بپوشانید.

کارامل را روی خمیر بادام بریزید و روی آن بادام های خرد شده را بپاشید.

در آخر روی بادام ها شکلات ذوب شده بریزید.

نیم ساعت در یخچال قرار داده سپس برش دهید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها