خانم صرافها مربی شیرینی پزی 99/12/11

خانم صرافها مربی شیرینی پزی 99/12/11

آموزش شیرینی نون نازک پسته ای

معرفی برنامه

خانم صرافها مربی شیرینی پزی / آموزش شیرینی نون نازک پسته ای

مواد لازم:

روغن جامد ۶۰گرم

مارگارین ۷۵گرم

کره ۵۰ گرم

پودر قند ۱۵۰گرم

زرده تخم مرغ 4عدد

بیکینگ پودر ۱ ق چ

پودر خمیر ترش ۱/۲ ق چ

نمک  ۱/۴ق چ

وانیل ۱/۴ق چ

هل ساییده ۱ق س

ماست ۲۰۰گرم

آرد سفید ۶۰۰ گرم

 

مواد میانی :پودر پسته ۲۵۰گرم یا گردوی چرخ شده

پودر شکر ۲ ق س

هل ساییده ۱ ق م

 

مواد رومال :

زرده تخم مرغ ۲عدد

تخم مرغ کامل ۱عدد

ماست ۱ ق س

آرد ۱ق چ

زعفران غلیظ ۱ ق چ

کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه :

روغن و مارگارین و کره را با پودر قند بزنید تا کرم مانند شود

زرده ها و نمک و ‌وانیل را اضافه کنید تا خوب ترکیب شود

بیکینگ پودر و ماست را باهم مخلوط کنید تا پف کند

پودر خمیر ترش را با آرد مخلوط کنید

ماست پف کرده و آرد و هل را به تناوب به ترکیب بالا اضافه کنید و خمیر را بگیرید

خمیر را ۱۲ ساعت استراحت دهید

 سپس از خمیر به اندازه چونه های ۸۰ گرمی برداشته بشکل مستطیل ۲۵*۱۵ باز کنید

روی خمیر را با برس کره یا روغن بمالید و پودر پسته ریخته ‌‌پخش کنید

سپس بصورت طولی از لبه ی خمیر رول کنید

روی انرا وردنه شیار دار بکشید و رومال بزنید

با کاتر شیاردار شیرینی ها را برش زده و‌روی آنها کنجد بریزید سپس داخل سینی چرب شده بچینید

داخل فر از قبل گرم شده در طبقه ی وسط دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها