خانم دولت آبادی مربی آشپزی 99/12/6

معرفی برنامه

خانم دولت آبادی مربی آشپزی / کیک نارگیل و کشمش

 

مواد لازم:

آردقنادی 350 گرم

شکر 200  گرم

شیر 100  گرم

پودر نارگیل 30 گرم

کشمش 30گرم

گردوی نگینی 30 گرم

تخم مرغ 4عدد

بیکینگ پودر 3 ق چ

وانیل   1/2  ق چ

رنده پوست پرتقال 1/2ق چ

 

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها وشکروانیل و پوست پرتقال  بادور تند همزن در حد کرم شدن وکشدارشدن زده میشه بعدشیر اضافه شده و3ثانیه میزنیم سپس روغن مایع اضافه شده درحد مخلوط شدن هم می‌زنیم در این مرحله کمی از آرد را با کشمش و گردو مخلوط کرده که حین پخت ته نشین نشن وبسوزن حالا آرد و بیکینگ پودر الک شده رو طی 2مرحله اضافه کرده وبا دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم در آخر با لیسک گردو و کشمش رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مواد صاف و یکدست بشن

فر 15دقیقه قبل روشن بشه، در قالب کاغذ روغنی قرار میدیم، مواد رو در قالب ریخته، در فر قرار میدیم، 45 دقیقه، 180 درجه سانتیگراد، طبقه وسط

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها