خانم زمانی مربی آشپزی 99/12/3

خانم زمانی مربی آشپزی 99/12/3

خورشت بامیه (استان فارس)

معرفی برنامه

خانم زمانی مربی آشپزی / خورشت بامیه (استان فارس)

مواد لازم:

گوشت خورشتی خرد شده ۳۰۰ گرم

بامیه ۳۰۰ گرم

سیر حریره شده ۴ حبه

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد

رب گوجه ۲ ق س

شیره تمرهندی ۳ ق س

گوجه فرنگی پودر شده ۳ عدد

فلفل سیاه ونمک ب م ل

ادویه چهل گیاه ۱ ق چ

زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق س

 

طرز تهیه:

پیاز را در قابلمه ریخته و با کمی روغن تفت داده تا نرم وسبک شود سیر را اضافه کرده گوشت ها را اضافه کرده مقداری تفت دهید زردچوبه فلفل سیاه و ادویه چهل گیاه را اضافه کرده تفت داده تا بوی  عطر ادویه به مشام برسد.

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود شیره تمر هندی و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده کمی آب بریزید اجازه دهید به مدت ۳ ساعت پخته شود وبامیه ها را با مقداری روغن تفت داده ودر نیم ساعت اخر پخت به همراه زعفران ونمک به خورش اضافه کرده واجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها