خانم الوند مربی آشپزی 99/11/28

معرفی برنامه

خانم الوند مربی آشپزی / بادمجان گوده

مواد لازم:

بامجان ۴عدد

گوجه ۴عدد

گردو پودر شده ۱۵۰ گرم

رب انار ۱/۲پیمانه

پیاز ۱عدد

سیر ۳حبه

سبزی :جعفری گشنیز نعنا۱۰۰گرم

نمک فلفل زردچوبه از هر کدام ۱/۲ق چ

روغن بمیزان لازم

 

طرز تهیه:

وسط بادمجانهای پوست گرفته را شکاف ایجاد کرده بطوری که از دو طرف قطع نشود. در اب نمک گذاشته تا تلخی ان گرفته شود، ابکشی کرده ودر روغن سرخ میکنیم.

یک عدد پیاز بزرگ را تفت میدهیم وقتی سرخ شد سیر رنده شده را اضافه نموده تا سرخ شود. گردوی پودر شده را به مواد اضافه نموده ومجدد چند دقیقه تفت میدهیم وبعد رب انار یا رب ازگیل ویا رب الوچه را اضافه میکنیم. کمی نمک فلفل وزردچوبه میزنیم سپس سبزی خرد شده را به مواد می افزاییم. مواد میانی آماده شد.

در تابه دیگر پوره گوجه ویا رب را کمی تفت میدهیم واز مواد میانی بادمجان یک قاشق به پوره گوجه اضافه کرده ونصف پیمانه اب میریزیم واجازه میدهیم سس به جوش  بیاید.

از بادمجانها برداشته ومواد میانی را در انها میگذاریم وسپس ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها