خانم حسینی مربی آشپزی 99/11/16

معرفی برنامه

خانم حسینی مربی آشپزی / نان شیر

مواد لازم:

مایه خمیر                30 گرم

شیر سرد                 نیم لیتر

آرد نان 450 گرم

آرد شیرینی 350 گرم

نمک 2/1 ق چ

شکر 60 گرم

کره 120 گرم

 

طرز تهیه:

آرد را با مایه خمیر و نمک مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید. در مرکز آن گودی ایجاد کرده ، شیر و آرد را اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط و ورز داده؛ کره را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید. (حدود 8 تا 10 دقیقه). خمیر را به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود سپس با یک ضربه هوای آن را خارج کنید. از خمیر تکه های کوچک بردارید و به شکل دلخواه درآورید. کف سینی را چرب و خمیر آماده را با فاصله 5 سانتی متر از هم قرار دهید. مجددا خمیر را به مدت 30 الی 40 دقیقه  در محیط گرم قرار دهیدتا حجم آن دو برابر شود سپس روی نان ها را با یک عدد تخم مرغ و یک قاشق سوپخوری شیر اگواش کنید. میتوانید نان ها را کنجد یا زیره و یا رازیانه بپاشید. سینی را درون فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها