خانم الوند مربی آشپزی 99/11/2

معرفی برنامه

خانم الوند مربی آشپزی / آموزش پاکورای پیاز

مواد لازم:

 

پیاز بزرگ ۳عدد

آرد نخود ۱پیمانه

آرد برنج ۱/۲پیمانه

پودر رازیانه ۱ق چ

فلفل قرمز ۱/۲ق چ

گشنیز خرد شده ۲ق س

بکینگ پودر ۱ق چ

نعنا خرد شده ۲ق س

فلفل چیلی ۲عدد

نمک ۱/۲ق چ

روغن بمیزان لازم

 

طرز تهیه:

آردبرنج و آرد نخود فلفل قرمز ونمک بکینگ پودر،پودر رازیانه،گشنیزونعنا خرد شده همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.

پیازها را خلالی ریز خرد کنید به کمی نمک  آغشته کنید تا کمی اب بیندازد.

سپس پیازهای خلالی رادر مواد آردی ریخته خوب مخلوط میکنیم کنی خمیری شکل می شود حالا از مواد با اندازه گرده برداشته کمی فشرده میکنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم.

 

مقداری گشنیز تاز خرد شده هم میتوان روی پاکوراها پاشید وبا سس تند سرو کرد.

بجای ارد برنج میتوان از ارد گندم هم استفاده کرد.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها