خانم عظیمی مربی آشپزی 99/11/1

معرفی برنامه

خانم عظیمی مربی آشپزی آموزش دسر آیبیزا

مواد لازم:

 

بيسکوئيت 400گرم

شیر 750گرم

شکر 160گرم

آرد 75گرم

پودر کاکائو 33گرم

شکلات بدون روغن 125گرم

پودر ژلاتین 20گرم

خامه فرم گرفته به میزان لازم

موز به میزان لازم

 

روش تهیه:

بيسکوئيت را آسیاب کرده کف ظرف ریخته و با دست پرس می کنیم و اجازه می دهیم ۲ساعت در فریزر بماند.

شیر را به همراه شکر روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

پودر کاکائو و آرد را به شیر اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه خوب هم میزنیم تا مایع غلیظی بدست آید

مواد را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه می کنیم تا حل شود سپس پودر یا ورق ژلاتین بنماری شده را هم اضافه می کنیم

مواد حاصله را درون مخلوط کن یا با با بلدر خوب هم می زنیم و روی بيسکوئيت ها می ریزیم و اجازه می دهیم دو ساعت در فریزر بماند

خامه فرم گرفته را روی مواد ریخته و درون آن موز قرار می دهیم و رول می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها