خانم مدیر دهقان مربی آشپزی 99/10/27

معرفی برنامه

خانم مدیر دهقان مربی آشپزی / تارت حلوا و خرما

مواد لازم:

کره ۷۵ گرم معادل یک سوم پیمانه

پودر شکر ۲۵ گرم معادل ۲ ق س

زرده تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱ ق چ

آرد ۱۳۰ گرم معادل یک پ

نمک یک هشتم ق چ

 

طرز تهیه:

ابتدا درون کاسه کره نرم و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید

سپس یک عدد زرده تخم مرغ را که به دمای محیط رسیده  و وانیل را اضافه و مخلوط کنید

آرد و نمک را یک بار الک کرده و یکباره اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنیدتا  خمیر جمع شود

خمیر را درون نایلون قرار داده به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید

سپس درون قالب تارت دلخواه پهن کنید و اضافه خمیر را برش بزنید

نیازی به چرب کردن قالب نیست

سپس تارت ها  را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد از آن  درون فر گرم شده ۱۶۵ درجه سانتیگراد یا ۳۴۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها