خانم اهری پورمربی آشپزی 99/10/21

معرفی برنامه

خانم اهری پورمربی آشپزی آموزش آش کلم و هویج (آش کشک تبریز)

مواد لازم:

نخودپخته یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی پخته یک دوم پیمانه

عدس پخته یک دوم پیمانه

برنج یک دوم پیمانه

بلغور جو یک دوم پیمانه

هویج ۲ عدد خرد شده

کلم برگ یک عدد ( کمی درشت خرد شود)

سبزی آش یک کیلو ( اسفناج،گشنیز، تره و جعفری)

رشته آش به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

آب قلم ۲پیمانه

روغن‌،نمک، فلفل سفید ،کشک و پیاز داغ به میزان لازم

 

طرزتهیه:

 

برنج وبلغور  که از قبل خیس کردیم را با هویج داخل قابلمه می ریزیم، آب قلم را اضافه می کنیم

اجازه می دهیم کمی نیم پز و لعاب بندازد.

حبوبات پخته شده و کلم خرد شده را اضافه میکنیم و در آخر کمی رشته و سبزی آش را اضافه می کنیم، درب قابلمه رو نمی بندیم که رنگ سبزی عوض نشود

بعد از اینکه آش درست شد و کمی از حرارت افتاد کشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم

آش را در ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین می‌کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها