خانم دولت آبادی مربی آشپزی 99/10/17

معرفی برنامه

خانم دولت آبادی مربی آشپزی / شیرینی شکلات و کنجد

 

مواد لازم:

آرد 200  گرم

کره 130 گرم

پودر قند 60گرم

زرده تخم مرغ 2عدد

پودر هل 1ق چ

بیکینگ پودر 1ق چ

وانیل 1/2 ق چ

زنجبیل 1 ق چ سرصاف

شکلات آبشده مقداری

پودر پسته مقداری

 

روش تهیه:

کره به دمای محیط رسیده پودرقندالک شده 2عدد زرده تخم مرغ و وانیل را 1دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا مواد کرم رنگ شوند سپس پودر هل پودر زنجبیل وبکینگ پودر اضافه بشه ودر حد مخلوط شدن ترکیب میکنیم بعد آرد الک شده را طی 2مرحله با دور متوسط همزن مخلوط میکنیم همزن رو کنار میذاریم خمیر رو بادست جمع میکنیم

در سینی کاغذ روغنی قرار میدیم

از خمیر گلوله هایی 8تا 10گرمی برمی‌داریم در دست بشکل مداد درمیاریم کمی با انگشت روی شیرینی رو تخت میکنیم در کنجد میغلتونیم در سینی فرگذاشته و در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه از قبل شده بمدت 8تا 10دقیقه اجازه پخت میدیم، زمانی که زیر شیرینی طلایی شد آماده شده.

شکلات را با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و بخشی از شیرینی رو داخل شکلات بزنید و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها