خانم کامیار مربی آشپزی 99/10/16

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی / کلمپه با مغز خرما

مواد خمیر :

زعفران دم کرده ۱/۳ ق چ

بیکینگ پودر ۱ ق چ

زرده تخم مرغ ۲ عدد

ماست‏ ۱۸۰ گرم (12 ق غ)

آرد سفید ۵۰۰ گرم (4 پیمانه)

روغن جامد ۲۵۰ گرم (1 پیمانه+2ق غ)

مواد داخل خمیر:

دارچین ۱/۳ ق چ

خرما ۱۵۰ گرم

گردو پودر شده ۵۰ گرم

پودر هل ۱/۲ ق چ

 

طرز تهیه:

۱ آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط تا خمیر شود کنار بگذارید.

۲ در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کرده بهم بزنید به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید بهم زده و زعفران دم‌کرده را هم اضافه کرده و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید.

۳ خمیر را نباید ورز بدید بلکه رو سطح صاف آرد پاشید کمی روش آرد بپاشید و زیر رو کنیدتا به دست نچسبد بعد در نایلون گذاشته ، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.

۴ بعد از دو ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه بازش میکنیم ضخامت نیم سانت ، خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها