خانم کامیار مربی آشپزی / کلمپه با مغز خرما
مواد خمیر :
زعفران دم کرده ۱/۳ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱۸۰ گرم (12 ق غ)
آرد سفید ۵۰۰ گرم (4 پیمانه)
روغن جامد ۲۵۰ گرم (1 پیمانه+2ق غ)
مواد داخل خمیر:
دارچین ۱/۳ ق چ
خرما ۱۵۰ گرم
گردو پودر شده ۵۰ گرم
پودر هل ۱/۲ ق چ
طرز تهیه:
۱ آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط تا خمیر شود کنار بگذارید.
۲ در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگپودر رو با هم مخلوط کرده بهم بزنید به زردههای تخممرغ اضافه کنید بهم زده و زعفران دمکرده را هم اضافه کرده و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید.
۳ خمیر را نباید ورز بدید بلکه رو سطح صاف آرد پاشید کمی روش آرد بپاشید و زیر رو کنیدتا به دست نچسبد بعد در نایلون گذاشته ، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
۴ بعد از دو ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه بازش میکنیم ضخامت نیم سانت ، خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید...