خانم حسینی مربی آشپزی / حلوای خرما
مواد لازم:
آرد ۲پیمانه
روغن ۱ پیمانه
کره ۷۵ گرم
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه
خرما ۵۰۰ گرم
عرق دارچین ۱/۲ پیمانه
عسل ۱ ق س
آب ۱/۵ پیمانه
عرق هل ۳ ق س
طرز تهیه :
آرد را الک کرده با روغن تفت میدهیم حدود نیم ساعت بعد آرد نخودچی را اضافه کرده آب را جوشانده عرق دارچین را اضافه کرده عرق هل را اضافه کرده و کره را اضافه کرده عسل را وقتی آرد روی حرارت است اضافه کرده روی حرارت هم زده تا یکدست شود. تزیین میکنیم.