خانم حسینی مربی آشپزی آموزش ته چین اسفناج
مواد لازم:
برنج ۴ پ
سینه مرغ ۱ عدد پخته شده و خرد شده
اسفناج بخار پز ۲۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱ پ
آلو خورشتی ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر دارچین، پودر گل محمدی، پودر هل سبز
روغن ۱/۳ پ
زعفران دم کرده ۱/۴ پ
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب ریخته ماست را افزوده و زعفران و نمک و فلفل و ادویه و روغن
را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کرده.
برنج آبکش شده را به سس ته چین اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
ته ظرف مناسب ته چین کمی روغن ریخته نیمی از برنج مخلوط در سس ته چین را ریخته و
خوب پهن کنید.
در تابه ای مناسب اسفناج بخارپز شده را با کمی روغن تفت دهید.
پیاز طلایی شده را به آن اضافه کنید و کمی آبلیمو نمک و فلفل و ادویه ها را نیز اضافه کرده و
تفت دهید آلوی خورشتی را نیز اضافه کنید و در آخر مرغ پخته شده را نیز تفت دهید
از این سس روی لایه ی اول ته چین قرار دهید وخوب پهن کنید.
بقیه برنج ته چین را روی آن ریخته و...