خانم حسینی مربی آشپزی 99/10/4

معرفی برنامه

خانم حسینی مربی آشپزی آموزش ته چین اسفناج

مواد لازم:

برنج ۴ پ

سینه مرغ ۱ عدد پخته شده و خرد شده

اسفناج بخار پز ۲۰۰ گرم

پیاز سرخ شده ۱ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

ماست ۱ پ

آلو خورشتی ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر دارچین، پودر گل محمدی، پودر هل سبز

روغن ۱/۳ پ

زعفران دم کرده ۱/۴ پ

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب ریخته ماست را افزوده و زعفران و نمک و فلفل و ادویه و روغن

را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کرده.

برنج آبکش شده را به سس ته چین اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

ته ظرف مناسب ته چین کمی روغن ریخته نیمی از برنج مخلوط در سس ته چین را ریخته و

خوب پهن کنید.

در تابه ای مناسب اسفناج بخارپز شده را با کمی روغن تفت دهید.

پیاز طلایی شده را به آن اضافه کنید و کمی آبلیمو نمک و فلفل و ادویه ها را نیز اضافه کرده و

تفت دهید آلوی خورشتی را نیز اضافه کنید و در آخر مرغ پخته شده را نیز تفت دهید

از این سس روی لایه ی اول ته چین قرار دهید وخوب پهن کنید.

بقیه برنج ته چین را روی آن ریخته و...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها