خانم کامیار مربی آشپزی 99/10/1

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی / پیتزا چهار پیازه

مواد لازم:

پياز قرمز خرد شده  ١ پ

پياز سفيد خرد شده  ١ پ

پياز زرد خرد شده  ١ پ

پيازچه خرد شده  ۱/۲  پ

سير  ٢ حبه

كره  ٣٠ تا ٤٠ گرم

شكر قهوه اي  ١ ق چ

سركه ٢ ق س

سس ورچستر ١ ق س

پنير خامه اي  ١٠٠ گرم

مايونز ٢ ق س

پودر پنير پارمزان ۱/۴ پ

پنير موتزارلا رنده شده ۱ و نیم پ

نمك به ميزان لازم

خمير پيتزا  ١ عدد

سس پايه ۱/۴ پ

 

روش تهیه:

پياز های خرد شده را همراه با سير و كره تفت دهيد تا كاراملي شود. شكر قهوه ای، سس ورچستر، سركه و نمك را اضافه كنيد. در انتها پنير خامه ای را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد و پودر پنير پارمزان و پنير موتزارلا و مايونز را اضافه كرده تركيب كنيد.

ابتدا كف خمير را به سس پايه آغشته كنيد و مواد را روي خمير پيتزا پهن كنيد و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماي ٢٢٠ درجه سانتيگراد به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقيقه قرار دهيد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها