خانم کامیار مربی آشپزی / پیتزا چهار پیازه
مواد لازم:
پياز قرمز خرد شده ١ پ
پياز سفيد خرد شده ١ پ
پياز زرد خرد شده ١ پ
پيازچه خرد شده ۱/۲ پ
سير ٢ حبه
كره ٣٠ تا ٤٠ گرم
شكر قهوه اي ١ ق چ
سركه ٢ ق س
سس ورچستر ١ ق س
پنير خامه اي ١٠٠ گرم
مايونز ٢ ق س
پودر پنير پارمزان ۱/۴ پ
پنير موتزارلا رنده شده ۱ و نیم پ
نمك به ميزان لازم
خمير پيتزا ١ عدد
سس پايه ۱/۴ پ
روش تهیه:
پياز های خرد شده را همراه با سير و كره تفت دهيد تا كاراملي شود. شكر قهوه ای، سس ورچستر، سركه و نمك را اضافه كنيد. در انتها پنير خامه ای را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد و پودر پنير پارمزان و پنير موتزارلا و مايونز را اضافه كرده تركيب كنيد.
ابتدا كف خمير را به سس پايه آغشته كنيد و مواد را روي خمير پيتزا پهن كنيد و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماي ٢٢٠ درجه سانتيگراد به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقيقه قرار دهيد.