خانم عیوضی مربی آشپزی / پخت دلمه کلم با سس انار
مواد لازم:
بلغورگندم ۱ پ
دال عدس ۱ پ
قارچ نگینی ۱ پ
هویج نگینی ۱ عدد
پیازچه ۳ عدد
پیازداغ ۱ ق غ
سیر داغ ۱ ق چ
رب گوجه ۱ ق س
پوره گوجه فرنگی نیم پ
روغن کنجد ۴ ق س
نمک، زردچوبه، فلفل کمی
پودر تخم گشنیز، زنجبیل مقداری
سبزی دلمه نیم کیلو
(شوید، گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، تره، مرزه، ترخون، پیازچه)
طرز تهیه :
بلغور و دال عدس را با مقداری آب و نمک و زردچوبه بپزید.
پیازو پیازچه و سیر را نگینی با مقداری روغن تفت دهید. رب گوجه و پوره گوجه، ادویه ها را بیفزائید و مواد نگینی خردشده را با مواد بالا ترکیب کنید، سبزی های معطر را ریز خرد کنید،
و داخل برگ کلم سفید، پر کنید و بپیچید و داخل قابلمه ی که با آب انار مزه دار کردید، بریزید و حدود ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا خوب بپزد و چاشنی دلمه انار دون شده ست تا مزه خوب و بهتری بگیرد. درواقع ملس خواهد شد. البته میتوانید زرشک هم، بجای انار بریزید.