خانم الوند مربی آشپزی 99/9/3

معرفی برنامه

خانم الوند مربی آشپزی با آموزش نان هل سوئدی

مواد لازم:

شیر گرم  ۱/۲ پ

عسل ۱ ق س

خمیر مایه ۱ ق س

ارد ۲ و۱/۳ پ

تخم مرغ ۲عدد

پودر هل ۱قاشق چایخوری یا اسانس هل ۱۰ قطره

شیر خشک قنادی ۳ ق س

نمک ۱/۸ ق چ

کره   ۲۵ گرم

مواد میانی:

کره ۳۵ گرم

شکر قهوای ۸۰ گرم

پودر هل ۵گرم

 

طرز تهیه:

شیر گرم وعسل ومایه خمیر را با هم مخلوط کرده تا عمل بیاید.

در ظرف دیگری تخم مرغ وپودر هل وشیر خشک را با هم مخلوط کرده و مایه خمیر عمل امده را اضافه میکنیم سپس ارد را که نمک را به ان اضافه کردیم کم کم به مایعات اضافه کرده ومخلوط میکنیم.۵دقیقه ورز میدهیم وبعد کره نرم شده را اضافه کرده ومجدد ۵دقیقه دیگر ورز میدهیم.

خمیر را بمدت ۴۰ دقیقه اجازه میدهیم تا استراحت کند روی ان را حتما با کیسه وفریزر میپوشانیم.

مواد میانی:

کره وشکر قهوای وپودر هل یا اسانس هل را با همزن میزنیم تا یکدست شود سپس تا اماده سازی خمیر انرا حتما در یخچال قرار میدهیم.

بعد از حجم گیری خمیر به هر صورت که تمایل داشته باشین میتوانید از مواد میانی ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها