خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27

خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27

دلمه صدفی اسفناج

معرفی برنامه

آموزش دلمه صدفی اسفناج

مواد لازم:

اسفناج پخته شده ۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده  ۱/۵ق غ

سیر  ۲ حبه

خامه صبحانه ۱ ق غ

پنیر خامه ای ۲/۵ ق غ

ذرت پخته  ۱/۵ق غ

تخم مرغ نصف یک عدد

ادویه نمک، فلفل، جوزهندی، روغن  به مقدار لازم

 ماکارونی صدفی به مقدار لازم

پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم

 

روش تهیه:

مقداری روغن در ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهدی سیرها را تفت دهید سپس اسفناج ،پیاز سرخ شده و ادویه جات را بیفزایید کمی تفت دهید .

حال مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود سپس تخم مرغ، خامه ، پنیر و ذرت را اضافه و خوب مخلوط کنید

ماکارونی صدفی ها را بر طبق دستور پخته و آبکش کنید حال مقداری از مایه اسفناجی داخل ماکارونی ها ریخته و رو مقداری پنیر پیتزا بریزید

به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۵ درجه قرار دهید تا پخته و پنیر پیتزا آب شود.

این یک غذای اصیل ایتالیایی می باشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها