خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25

معرفی برنامه

خانم احمدی مربی آشپزی / شیرینی پفکی مغز دار

 

مواد لازم بيسکوئيت:

کره یا روغن جامد ۶۰ گرم

شیره خرما ۱ ق غ

پودر قند ۱۰۰ گرم

زر‌ده تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر ۱.۸ ق چ

نشاسته ذرت ۱ ق غ

سبوس گندم ۱.۲ پ

آرد گندم ۱ پ

لسیتین ۱ ق چ

پودر قند و کره را با همزن مخلوط کرده و سپس زرده و شیره و لسیتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مخلوط مواد خشک را ریخته و خمیر را یک ربع استراحت داده و سپس کاتر میزنیم روی آن را چند سوراخ زده و در فر ۱۷۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه میپزیم.

در صورت نبود لسیتین آن را حذف کنید.

مواد لازم پف پفی:

شکر ۱ پ

اب ۱.۲ پ

وانیل مقداری

ژلاتین ۲۰ گرم

اب برای ژلاتین ۶۰ گرم

شکر و آب و وانیل را روی حرارت گذاشته وقتی شکر حل شد برمی‌داریم و به مخلوط ژلاتین و آب که به روش بن ماری ذوب کرده ایم اضافه کرده و حدود ۱ ربع با همزن میزنیم تا پف کند بعد بین دو عدد از  بیسکوییت های پخته شده با قیف میریزیم و سپس کل بيسکوئيت را با شکلات ذوب شده پوشش می دهیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها