خانم احمدی مربی آشپزی / شیرینی پفکی مغز دار
مواد لازم بيسکوئيت:
کره یا روغن جامد ۶۰ گرم
شیره خرما ۱ ق غ
پودر قند ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱.۸ ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
سبوس گندم ۱.۲ پ
آرد گندم ۱ پ
لسیتین ۱ ق چ
پودر قند و کره را با همزن مخلوط کرده و سپس زرده و شیره و لسیتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مخلوط مواد خشک را ریخته و خمیر را یک ربع استراحت داده و سپس کاتر میزنیم روی آن را چند سوراخ زده و در فر ۱۷۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه میپزیم.
در صورت نبود لسیتین آن را حذف کنید.
مواد لازم پف پفی:
شکر ۱ پ
اب ۱.۲ پ
وانیل مقداری
ژلاتین ۲۰ گرم
اب برای ژلاتین ۶۰ گرم
شکر و آب و وانیل را روی حرارت گذاشته وقتی شکر حل شد برمیداریم و به مخلوط ژلاتین و آب که به روش بن ماری ذوب کرده ایم اضافه کرده و حدود ۱ ربع با همزن میزنیم تا پف کند بعد بین دو عدد از بیسکوییت های پخته شده با قیف میریزیم و سپس کل بيسکوئيت را با شکلات ذوب شده پوشش می دهیم.