خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22

معرفی برنامه

خانم حسینی مربی آشپزی / آبگوشت بادمجان کرمانی

 

موادلازم:

گوشت سر سینه یا گردن 400 گرم

دنبه 100 گرم

لپه 100گرم

بادمجان قلمی 4 عدد (حلقه شده و سرخ شده)

رب گوجه فرنگی 50 گرم

سیب زمینی 150 گرم

زرد چوبه 5 گرم

لیمو عمانی 1 عدد

پیاز 100 گرم

سیر 3 حبه

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

پیاز را 4 قسمت کرده و همراه با گوشت و سیر و دنبه روی حرارت کمی تفت میدهیم سپس رب گوجه و فلفل سیاه و زرد چوبه و چوب دارچین را اضافه کرده و مجددا تفت دهید ، لپه را نیز افزوده و کمی تفت دهید سپس 5 لیوان آب اضافه کنید و فرصت دهید تا نیمی از زمان پخت سپری شود در این زمان لیمو اضافه کنید صبر کنید تا ابگوشت پخته شود و جا بیفتد نیم ساعت اخر بادمجان و نمک را اضافه کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها