خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی / آموزش نان باگت

موادلازم:

آرد ۵۰۰ گرم

مایه خمیر فوری  ۱۳ گرم

نمک ۸ گرم

شکر ۲۰ گرم

روغن مایع ۳۰ گرم

آب حدود ۳۰۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه:

۱- آرد ، شکر ، مخمر و نمک را با هم ترکیب کنید .

۲- نصف میزان آب را کم کم به مواد خشک اضافه کنید .

۳- روغن را اضافه کنید سپس کم کم مابقی آب را اضافه کنید تا خمیر حاصل شود .

۴- خمیر را حدود ۱۵ دقیقه ورز دهید تا سطح خمیر کاملا صاف شود.

۵- به خمیر ۱۵ دقیقه استراحت دهید؛ سپس چانه گیری کنید و در سینی فر قرار دهید و روی خمیر ها را آب بپاشید و کنجد بریزد و با پارچه یا کیسه فریزر پوشانید و مجدد حدود یک ساعت در محیط گرم استراحت دهید تا حجم چانه ها دو برابر شود.

۶- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و یک ظرف آب کف فر قرار دهید.

۷- پس از یک ساعت استراحت ؛ نان ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها