خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی آموزش کیک به

موادلازم:

بِه ٢ عدد

آبليوترش تازه ١/٤ پ

شكر ٢ ق س

تخم مرغ ٣ عدد

آرد ٢و١/٢ پ

شكر ١ پ

روغن مايع ١/٢پ

شير ١/٢ پ

بكينگ پودر ٢ ق.چ

دارچين ٢ ق چ

عصاره وانيل ١ ق چ

 

روش تهيه :

بِه ها را بصورت ورقه اي خرد يا رنده كنيد و به آبليموترش آغشته كنيد ، به ٢ ق.س شكر اوليه مقداري آب اضافه كرده و به را درون آن قرار دهيد تا مقداري تغيير رنگ دهد.

تخم مرغ و شكر را با همزن بزنيد تا كرمي رنگ شود سپس روغن مايع  و شير را اضافه كرده مخلوط كنيد. سپس مخلوط آرد و بكينگ پودر و دارچين را كم كم اضافه كنيد. وقتي مواد به خوبي مخلوط شد در صورت دلخواه به رنده شده را به مواد كيك اضافه كنيد و درون قالبي كه با كاغذ روغني پوشيده شده منتقل كنيد و در فر قراردهيد.

 

روش دوم:

كف قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد و يك لايه نازك از خمير كيك ، كف قالب بريزيد و پهن كنيد ؛ يك لايه بِه ورقه خرد شده ( يا رنده شده ) را روي خمير بچينيد و مابقي خمير كيك را روي مواد بريزيد و روي خمير را ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها